Over Klaas Vaak

Klaas Vaak, de naam van een kabouter die zou komen om kinderen enkele korrels slaapzand in de ogen te strooien, zodat ze gaan slapen. Als bewijs voor het nachtelijke bezoek van Klaas Vaak zijn dan in de ooghoeken zandkorrels te vinden. Die men de dag erna van het gezicht kan wassen en met een fris gevoel wakker word.

Toch komen we steeds weer in aanraking met situaties die ons evenwicht verstoren. Zowel het lichaam als de geest hebben slaap hard nodig om 'op te laden' en te herstellen van de spanningen, de vermoeienissen en beslommeringen van het dagelijks leven, om weer fris en vol energie aan een nieuwe dag te kunnen beginnen. Daarom is de zorg voor een goede nachtrust net zo belangrijk als eten en drinken. Goed slapen houdt het lichaam in conditie, de geest helder, het humeur opgewekt. Een goede nachtrust is een juiste combinatie van matras en matrasdrager.

Wij van Klaas Vaak kunnen u adviseren om het juiste bed naar uw wensen te vinden. En zo zorgen wij ervoor dat u met een gerust hart lekker kunt gaan slapen en de volgende dag uitgerust op kunt staan.


Klaas Vaak Bed & Textiel

Familiebedrijf Van der Weerd begon in 1975 op de markt met bedtextiel en is inmiddels onder de naam Klaas Vaak uitgegroeid tot een bedrijf met diverse winkels verspreid over Nederland. Naast de winkels worden er na 40 jaar nog steeds vaste weekmarkten aangedaan en is Klaas Vaak te vinden op verschillende leuke braderieën. Daarnaast heeft Klaas Vaak een webshop met een uitgebreid assortiment en net zo scherpe prijzen als in haar winkels.

Een grote diversiteit, mooie materialen en een ruim assortiment met een keuze voor ieder budget. A-kwaliteit producten voor een eerlijke en betaalbare prijs, dat is samen met een goed service en klantgerichtheid de insteek waar 40 jaar geleden mee is begonnen - en nu nog steeds wordt nageleefd!

Tot het assortiment behoren dekbedovertrekken van onder anderen Essenza, Cinderella, Beddinghouse, Damai, Riviera Maison en PiP Studio. Bedtextiel, badtextiel, dekbedden van verschillende materialen als wol, dons, synthetisch, katoen, zijde en bamboo en een zeer compleet assortiment aan hoofdkussens waaronder van het merk Silvana. inmiddels is het assortiment ook uitgebreid met bad- en keukentextiel.

Neem eens een kijkje in een van onze winkels of bezoek onze webshop